Sunday, July 1, 2012

7/1 Ameno World

     
    Ameno World    
   
Tahun-tahun terburuk aku.
June 30, 2012 at 11:57 AM
 
Sepuluh tahun sebelumnya. 1. PAS = Parti yang sesat. 2. TGNA = Tuan Guru yang jahat. 3. Baca utusan = percaya utusan. 4. Tonton buletin utama = percaya buletin utama. 5. Menganggap berita ialah sefakta faktanya. 6. Percaya akhbar arus perdana sehabisnya. 7. Gunakan internet untuk meroyan dan mengorat. 8. Suka dunia hiburan yang melalaikan tetapi kedekut nak keluarkan duit
   
   
Tidur dalam khemah 32 hari takde masuk buletin utama pula..
June 30, 2012 at 6:39 AM
 
Karam Singh Walia masih hidup lagi kan? Aku rasa ye sebab pernah terdengar suara dia potpetpotpet pasal lynas hari tue. Kalau betul dia masih hidup apasal dia tak masukkan isu orang yang tidur dalam khemah selama 32 hari akibat aktiviti pembangunan di cameron highland tak masuk tv3 plak? Lagi sorang wartawan pompuan tue apa nama dia? Aku lupa nama kakak tue. Kan ke dia dan karam singh walia
   
   
Gempar : Dokumen kos perbelanjaan karnival terima kasih rakyat tersebar.
June 30, 2012 at 2:47 AM
 
7 April 2012,  Kerajaan campuran PKR-DAP-PAS Selangor telah merayakan Ulangtahun ke-4  memerintah Selangor. Perayaan penuh mewah bernilai RM1 juta  itu  diadakan pada 7 April 2012 di Stadium Melawati, Kuala Selangor.   Jumlah perbelanjaan RM1 juta dalam perbelanjaan sambutan empat tahun tersebut disahkan sendiri oleh beberapa pegawai dan kakitangan Perbadanan Menteri Besar (MBI) dan
Media Files
invois.jpg (JPEG Image)
   
   
Menjawab bloggers umno isu gambar Altantuya di FRANCE adalah FAKE.
June 29, 2012 at 5:18 AM
 
Bloggers umno dok kata kami siarkan gambar fake, super impose dan fitnah. Kenyataan mereka boleh dilihat kat sini dan sini. Peh. Kemain marah pengkomen2 di blog aku. Takpe. Freedom of speech.  Blogger umno kata ; Sebab? Blog dsai telah petik berita dari malaysiakini yang melaporkan mengenai isu gambar Altantuya. Hoii.. sepatutnya malaysiakini lah bodoh. Bukan anwar ibrahim. Tapi
Media Files
ANWAR+MEMANG+BODO.jpg (JPEG Image)
   
     
 
This email was sent to dirzoom.rpru13@blogger.com.
Delivered by Feed My Inbox
PO Box 682532 Franklin, TN 37068
Account Login
Unsubscribe Here Feed My Inbox
 
     

No comments:

Post a Comment